Extrém takarítás Budapesten és országosan
Megbízhatóság - Precizitás - Szakértelem
e-mail: gondagy9181@gmail.com

Extrém takarítás, halottak utáni takarítás

Az extrém takarítás szolgáltatásunk azon pontja, melyet az általános takarítással foglalkozó cégek nem vállalnak.
Az extrém takarítás elvégzéséhez nem csak gyomor, hanem tapasztalat, rutin, megfelelő munkaeszközök és munkavédelmi eszközök, speciális vegyszerek és speciális szaktudás szükséges.

Mi ezek mindegyikével rendelkezünk!
Elhunytak utáni takarítás

Bár nem lehet sorrendet felállítani az extrém takarítás "műfajai" között, de ha megpróbálnánk, talán ez állna az első helyen a nehézségi skálán. Egyrészt a takarítást végzőknek egyfajta lelki nehézségeken kell keresztül menni, ezen kívül fizikailag sem egyszerű a művelet, hiszen gyakran meg kell birkózni az elhunyt látható nyomainak eltávolításával. Ez így leírva is elég dermesztő, mondani sem kell, a munkaterületen hatványozottan az. A több napja lakásában lévő elhunyt után elsősorban a lakás speciális tisztítása és fertőtlenítése áll előtérben, de ugyanolyan fontos az ingatlan további használata céljából annak szagtalanítása, ami az "alap" helyzetet tudja visszaállítani. Erre ózongenerátort használunk, mely alkalmazása során teljesen eltűnik az addig átható szag is a helyiségből.

Halottak utáni takarítás

Mondani sem kell, hogy áldatlan állapotok uralkodnak azokban a házakban, lakásokban, ahol egy elhunyt több napja vagy hete fekszik. A halál körülményei még speciálisabbá tehetik az adott munkát, olykor nagyobb mennyiségű vér, emberi hányadék, ürülék is lehet a szobában, helységben.

Ha mindez nem lenne elég gyomorforgató, megemlítendő az elhunytakkal együtt élő kisállatok teteme is, ami nagy valószínűséggel szintén megtalálható a lakásban, ha az elhalálozás több napja történt meg.
Mindezen - tetemek, ürülék és egyéb - szennyezett dolgok kipakolásában, elszállításában segítünk, megoldjuk.

A hozzátartozókon ilyenkor rendkívül nagy lelki nyomás van, gyakorlatilag az általános és "egyszerűbb" takarítás sem feltétlenül megoldható számukra. Ebben az esetben kell külső segítséget igénybe venni, hogy a rájuk nehezedő nyomás ne váljon elviselhetetlenné ebben az időszakban.

Amennyiben elhunytak utáni takarításra van szüksége, az ritkán "ráérős" a feladat. Keressen minket elérhetőségeinken, hogy a lehető leghamarabb elvégezhessük a feladatot és újra olyan állapotba hozzuk a helységet, ami az ott-tartózkodásra alkalmas egészségileg is és esztétikailag is.
Mi oda megyünk be dolgozni, ahonnan más kifordul az  adott állapotok miatt. Élhetővé, lakhatóvá tesszük a lakást, házat, épületet.

Bízza ránk a kényes munkát!
Minden jog fenntartva - 2020 - gondatakaritas.hu 

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti az expressz-weboldalkeszites.hu 
Hívás