Extrém takarítás országosan
Megbízhatóság - Precizitás - Szakértelem
e-mail: gondagy9181@gmail.com
Gyűjtögetők utáni takarítás
A gyűjtögető életmódot folytató lakók után a legnehezebb a takarítás abból a szempontból, hogy fizikailag a legnagyobb mennyiségű hulladékot és tárgyat kell az adott ingatlanból elszállítani. Legtöbbször konténert kell igénybe venni, mert a hulladék mennyisége több köbméternyi és hagyományos módon nem szállítható. 

Ezek természetesen többletköltséggel járnak, amit a megrendelővel előtte leegyeztetünk.
Legtöbben csak hallomásból tudunk a gyűjtögető életmódról és azokról az emberekről, akik ilyen mentális zavarokkal küzdenek. A jobban informáltak képeket, felvételeket is láttak ilyen helységek állapotáról. 

Nehéz erről beszélni, mert amíg az ember nem tapasztalja meg ezeket a körülményeket, elképzelhetetlen számára, hogy ilyen egyáltalán létezik.

Képzeljenek el egy panellakást, ahol egy ösvényen tud csak közlekedni a lakó. Képzeljenek el egy olyat, ahol a szobába sem lehet bemenni, mert a plafonig - nem túlzás! - áll a hulladék és a legkülönbözőbb lom. Képzeljenek el egy olyan ingatlant, ahol minden szoba megtelt és a lakó a folyosón alszik vagy a fürdőszobában...
Sajnos, ezek valóságos dolgok. Nem film, nem túlzás, nem Afrikában vagy Indiában történik, hanem közöttünk, a velünk élő emberekkel, akikről sokszor el sem tudjuk képzelni, milyen mániás problémákkal küzdenek.

Mivel a gyűjtögetők ragaszkodnak az "értékeikhez", ők maguk nem kérnek takarítást természetesen. A hozzátartozók viszont igen. Aki gondoskodik a gyűjtögető életmódot folytató családtagjáról, az amellett, hogy pszichológiai kezelésre beszéli rá és viszi el, időnként elvégezteti a lakás részleges vagy teljes kiürítését. Jó esetben a beteg felgyógyul és változik a gondolkodása, rosszabb esetben visszaesik és kezdődik minden elölről. Mielőtt elítélnénk ezeket az embereket, fontos megjegyezni, hogy mindegyikük betegséggel küszködik, tehát nincs ebből a szempontból fakadó valós értékrendjük, vagy fogalmazhatunk úgy, hogy hamis, sajátos értékrendek között élik mindennapjaikat, teljesen természetesnek véve az állapotokat.

Hogyan zajlik a gyűjtögetők utáni takarítás?

A gyűjtögetők utáni takarításnál minden esetben történik egy előzetes állapotfelmérés, melyben rögzítjük, hogy milyen nagyságú és hány konténerre, milyen munkaeszközökre, milyen vegyszerekre és takarító eszközökre van szükség.
Ezt követően kivonulunk és az összes szemetet, kacatot, ruhaneműt bezsákoljuk és a konténerekbe hordjuk. Amikor végeztünk a felesleges tárgyak elszállításával, elkezdjük az ingatlan takarítását. Ez mindig előzetesen leadott igény szerint történik. A portalanítást és bútorok lemosását követi egy porszívózás - ipari gépekkel - majd kárpit és szőnyegtisztítás. A vizesblokkok takarítása szintés egy speciális feladat, ami külön fejezet a takarítás menetében. Befejezésül ablakmosással és fertőtlenítéssel, a szagok eltüntetése érdekében ózongenerátorral történő "kezeléssel" segítjük az eredeti állapotok helyreállítását, amennyire tőlünk telik.

Megrendelőink elégedettsége fontos számunkra, ezért a legnagyobb körültekintéssel és alapossággal járunk el a takarítás során a nehezebben hozzáférhető helyeken is.

Vigyázzon és óvja hozzátartozója egészségét és otthonát, keressen minket időben! 
Mi oda megyünk be dolgozni, ahonnan más kifordul az  adott állapotok miatt. Élhetővé, lakhatóvá tesszük a lakást, házat, épületet.

Bízza ránk a kényes munkát!
Minden jog fenntartva - 2020 - gondatakaritas.hu 

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti az expressz-weboldalkeszites.hu 
Hívás