Extrém takarítás országosan
Megbízhatóság - Precizitás - Szakértelem
e-mail: gondagy9181@gmail.com
Lakossági takarítás
Szolgáltatásaink lakossági vonalon a következő munkálatokat foglalják magukban:

A lakossági szolgáltatások közé tartoznak többek között a hagyományos, klasszikus takarítási munkálatok. Magánlakásokban, bérházi lakásokban végzünk részleges vagy teljes takarítást igény szerint.
Ezek a munkálatok leggyakrabban a portalanítást, porszívózást, felmosást - fertőtlenítést - vizesblokkok takarítását, esetleg vízkőtlenítését, fertőtlenítését, ablakok tisztítását foglalja magában.
Extrém esetekben olyan helységeket takarítunk, ahol elhunytak tartózkodtak hosszabb-rövidebb ideig, ahol állati tetemek, emberi-, állati ürülékek voltak rövid vagy hosszú távon. Ugyanilyen lakossági igény az egyre gyakoribbá váló és krónikus mentális zavarokkal küzdő emberek gyűjtögetése utáni ingatlan helyreállítása.
Térkő takarítás, csatornatisztítás, szennyvíz csatornák, szennyvíz hálózatok meghibásodásából eredő problémák megoldása is munkáink részét képezik.

De vegyük ezeket sorba egy kicsit részletezve azt, hogy mikor és miért érdemes egy megbízható takarító céget felkeresni? 
Számos oka van annak, amikor kifejezetten javasolt a takarító cég megbízása. 

Az idősek védelmében. 
A lakosság körében az egyik ilyen helyzet, amikor idős tulajdonosa van a lakásnak és ő koránál, egészségi állapotánál fogva nem képes az ingatlan tisztántartására. Sok esetben ezek az emberek hajlamossá válnak - önhibájukon kívül is - elfogadtatni magukkal az egyre rosszabb körülményeket és egyre piszkosabb környezetet. Természetesen nem mindenki engedheti meg magának a napi takarítást kifizetni, de ha egy hozzátartozónak fontos a szeretteinek életminősége, akkor heti 1 alkalommal legalább el kell végeztesse a munkát egy erre szakosodott céggel, vagy meg kell csinálnia saját magának, hogy szülei kellően tiszta és igényes környezetben élhessék mindennapjaikat.

A betegek védelmében.
Bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy tartósan ágyhoz lesz kötve , vagy mozgásában lesz nagymértékben korlátozva egy krónikus, súlyos betegség kapcsán vagy egy baleset következtében. Ehhez nem kell, hogy az ember időskorú legyen, előfordulhat bárkivel. Az egyedül élő emberek a háztartási munkákat így nem tudják elvégezni, az ápoló személyzetnek vagy a beteg családtagjainak pedig már nincs energiája az ápoláson túlmutató házi vagy ház köröli feladatokra is. Ilyenkor jövünk a képbe mi.

Elfoglaltság miatt.
Hogy egy olyan rohanó világban élünk, ahol szinte semmire nincs időnk, azt legtöbben tudjuk, tapasztaljuk. Ráadásul alapvetően az embereknek nem a legkedvesebb elfoglaltsága a nagytakarítás a lakásban, házban. Akár alkalmazottként, akár vállalkozóként, cégvezetőként is tapasztalhatjuk, hogy a munkánk nem merül ki napi 8 órában, hanem sokszor kitolódik 10-12 órára is, ráadásul gyakran még haza is viszünk belőle. Ismerős, ugye? Pedig a fennmaradó időt az emberek szeretnék pihenéssel, családdal tölteni, nem feltétlenül a takarítási teendők kerülnek előtérbe - kivéve, akinek ez kifejezetten hobbija. Ilyenkor jövünk mi, és amíg a család együtt van, grillezik a kertben, kirándul, mi patika állapotba hozzuk a házat, igény esetén a pincétől a padlásig. Dobja le a válláról az elodázhatatlan házimunka terhét és bízza azokra, akiknek ez a feladata, vállalkozása.

Gyakorlatlanság miatt.
Mondhatnánk, hogy a hozzá nem értés miatt, de az nem lenne túl elegáns. Persze, ilyenkor megkapjuk, hogy ki az, aki még port törölni sem tud, vagy kiporszívózni a szobáját? De nem csak ezek a munkák azok, amiket végzünk, hanem vannak ettől jóval nagyobb odafigyelést és szakértelmet kívánó takarítási feladatok is. Csak hogy egy párat említsünk, a vegyszerrel történő munkák, mint állatürülékek eltávolítása, madárülülékek eltávolítása, kényes felületek kezelése, üveg, műanyag, plexi, alumínium felületek. Ezeket nem mindegy, milyen vegyszerrel és külső behatással kezeljük. De említhetjük az elhanyagolt vizesblokkokat, amikor már a hagyományos módszer nem segít a kád, csap, csempe tisztításában, vagy a sok éves lerakódott vízkő eltávolításában. De porózus felületek is bekoszolódnak, mint egy betonlépcső vagy szalonnasütő, szökőkút vagy térkő, ami szürkén sötétlik a kertben, pedig valaha egész más színű volt. Az emeletes magánlakások ablakait sem mindenki akarja vagy tudja kívülről megtisztítani, de nem szívesen hajolnak ki az emberek a panellakások felsőbb emeletein sem a párkányról - és jól is teszik. Az időskori - és sokszor a szövődmények miatti életveszélyes - combnyaktörés leggyakoribb oka, hogy az elszenvedői az otthoni házimunka során cirkuszi mutatványokkal próbálkoznak, mint csillártörlés asztalra tett hokedliről. Ez nem vicc, hanem valós probléma. 

Vigyázzunk a testi épségünkre, bízzuk a munkát szakemberekre!
Mi oda megyünk be dolgozni, ahonnan más kifordul az  adott állapotok miatt. Élhetővé, lakhatóvá tesszük a lakást, házat, épületet.

Bízza ránk a kényes munkát!
Minden jog fenntartva - 2020 - gondatakaritas.hu 

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti az expressz-weboldalkeszites.hu 
Hívás