Galambürülék takarítás 
Megbízhatóság - Precizitás - Szakértelem
e-mail: gondagy9181@gmail.com

Madár-, galambürülék, állatürülék takarítása

A galambok minden városban jelen vannak, de vannak olyan helyek, ahol a létszámuk tízszerese az átlagosnak. Ezen városokon belül is vannak olyan városrészek, amiket szívesebben vesznek hatalmuk alá és költöznek be teraszokra, erkélyekre, de legkedveltebb fészkelő-, és szaporodóhelyük általában a padlás.
A padlásra viszonylag ritkán járunk, így a madaraknak van lehetőségük a zavartalan élettér megszállására. 
Hogyan tarthatók távol a beköltözött madarak?

Leülünk a padlásra gerendának álcázva magunkat és várunk. Amikor bejönnek a madarak, tapssal, hangos rikoltozással kizavarjuk őket. 
Viccet félretéve... Ameddig a madarak a bejutási lehetősége nincs 100%-ban elzárva, addig folyamatosan vissza fognak járni. Elsősorban ezeknek a "lyukas" helyeknek kell megoldani a lezárását. A következő lépés a felgyülemlett ürülék kilapátolása, elszállítása. Vigyázat, a munka hatalmas porral jár, amibe a kiszáradt galambürülék nagy mennyiségben koncentrálódik . A galambürülék rendkívül fertőző lehet, és kiszáradt állapotban is okozhat egészségügyi problémákat nagyobb mennyiségben belélegezve.

Ennek megfelelően védőöltözet nélkül senkinek nem javallott a munka elvégzése. Megfelelő ruházat és szűrővel ellátott maszk viselése kötelező!

Az ürülékek akár 1-2 hónapos "galamb-albérlet" után is bokáig érhetnek a padlás sűrűbben lakott részein, de ami ettől is aggasztóbb, hogy a madártetemek is fellelhetők szinte kivétel nélkül ezekben az esetekben. Fertőzésveszély tekintetében biztosan nem kell senkinek bemutatni, hogy az oszló tetemeknek milyen egészségügyi kockázatai vannak. Amennyiben súlyos a helyzet e tekintetben, semmiképpen ne lásson hozzá a feladathoz!

Nekünk rendelkezésre állnak a védőruházatok, a maszkok, a kellő vegyszerek az ürülékek tökéletes és teljes eltakarításához. Bezsákolás után az ürüléket elszállítjuk. A tetemeket begyűjtjük és szintén elszállítjuk. Ezt követően a padlást fertőtlenítjük és a munka átadásra kerül.
Galambhálózás
A galambhálózás a galambok, madarak visszatartásának egyik legkíméletesebb módja. Sok helyen alkalmazható, lakossági vonalon főleg erkélyeken, balkonokon helyezzük el, de megvédhetők vele szellőzők, udvarok, szobrok is. A galambháló kerete többféle módon rögzíthető, közvetlenül a falakra, vagy rozsdamentes keretre, ezt mindig az adott helyszín dönti el. A háló lyukmérete többféle lehet, ezért nem csak galambok, de kisebb madarak behatolását is meggátolják.
Kisállat tetemek és ürülékek elszállítása és az azt követő takarítás.

Nagyon szomorú és a legtöbbünknek hihetetlen lehet olyat hallani, hogy emberek együtt élnek elpusztult állatokkal. Sajnos a mi szakmánkban többször előforduló esetekről beszélünk. Ezek a kisállatok lehetnek kutyák, macskák, hörcsög, tengerimalac, papagáj, de bármilyen állat előfordulhat a teknősbékától a csirkéig. Sok esetben a mentális zavarokkal küzdő beteg már nem megy emberek közé, és hetekig nem mozdul ki a lakásból. Ilyenkor a háziállat bepiszkít a szobába, ami teljesen ellehetetleníti az egészséges tartózkodást az ingatlanban, de annak környezetében is. 

Ha hasonlót észlelünk, ha össze nem hasonlítható bűz szivárog ki lakótársunk otthonából, ne habozzunk, értesítsük a hatóságokat az egészségünk és otthonunk megóvása érdekében!

Keressen bennünket a szennyezett lakás kitakarításával, fertőtlenítésével kapcsolatban, hogy mihamarabb maga mögött tudja a problémát anélkül, hogy idejét, energiáját, munkáját fektetné bele, veszélyeztetve ezzel testi épségét és egészségét is. Nem éri meg!

Keressenek kérdéseikkel, ajánlatkérésekkel bátran a megadott elérhetőségeimen!
Mi oda megyünk be dolgozni, ahonnan más kifordul az  adott állapotok miatt. Élhetővé, lakhatóvá tesszük a lakást, házat, épületet.

Bízza ránk a kényes munkát!
Minden jog fenntartva - 2020 - gondatakaritas.hu 

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti az expressz-weboldalkeszites.hu 
Hívás