Ipari és lakossági takarítás Budapesten
Megbízhatóság - Precizitás - Szakértelem
e-mail: gondagy9181@gmail.com
Homlokzattisztítás
Sok tulajdonos vakarja a fejét amiatt, hogy az idők során a szép, impozáns háza falát, homlokzatát a környezeti hatások, a por, a szmog, a sár, csapadék elszínezte, nem is beszélve a falfirkákról, melyek többsége nélkülöz mindenfajta esztétikát vagy jó ízlést. 

Az egykor fehéren ragyogó homlokzatok, kerítések, lépcsők, szökőkutak, térkő, évek, évtizedek után szürkévé, aztán feketévé válhatnak. 
Látszólagosan igénytelen hatást kelthetnek még akkor is, ha gondos tulajdonos kezében van az ingatlan. Valljuk be, ritkán térdepelünk a kerítés előtt az utcán, kezünkben a kefével súrolva a térkövet vagy a kerítés betonelemeit. Ha meg is tennénk, a végeredmény legtöbb esetben nem hozná a kívánt elvárásokat.

A homlokzattisztítás egy külön műfaj a takarítási szegmensben. Na nem kell hozzá két diploma, nem szeretnénk túlmisztifikálni, viszont kell hozzá több éves rutin, tapasztalat, több száz megtisztított felület, tucatnyi különböző féle-fajta szennyeződés mellett, kell hozzá a megfelelő vegyszer és természetesen a szerszám, a tisztítógép. 

A tapasztalt homlokzattisztító a helyszíni szemle során felméri a szennyeződés súlyosságát, hogy az mitől alakult ki, megállapítja a lehetséges tisztítási módok közül a megfelelőt és azt a leghatékonyabban alkalmazza a költséghatékonyság, a környezet védelme és az eredményesség érdekében.