Extrém takarítás országosan
Megbízhatóság - Precizitás - Szakértelem
e-mail: gondagy9181@gmail.com
Homlokzattisztítás
Sok tulajdonos vakarja a fejét amiatt, hogy az idők során a szép, impozáns háza falát, homlokzatát a környezeti hatások, a por, a szmog, a sár, csapadék elszínezte, nem is beszélve a falfirkákról, melyek többsége nélkülöz mindenfajta esztétikát vagy jó ízlést. 

Az egykor fehéren ragyogó homlokzatok, kerítések, lépcsők, szökőkutak, térkő, évek, évtizedek után szürkévé, aztán feketévé válhatnak. 
Látszólagosan igénytelen hatást kelthetnek még akkor is, ha gondos tulajdonos kezében van az ingatlan. Valljuk be, ritkán térdepelünk a kerítés előtt az utcán, kezünkben a kefével súrolva a térkövet vagy a kerítés betonelemeit. Ha meg is tennénk, a végeredmény legtöbb esetben nem hozná a kívánt elvárásokat.

A homlokzattisztítás egy külön műfaj a takarítási szegmensben. Na nem kell hozzá két diploma, nem szeretnénk túlmisztifikálni, viszont kell hozzá több éves rutin, tapasztalat, több száz megtisztított felület, tucatnyi különböző féle-fajta szennyeződés mellett, kell hozzá a megfelelő vegyszer és természetesen a szerszám, a tisztítógép. 

A tapasztalt homlokzattisztító a helyszíni szemle során felméri a szennyeződés súlyosságát, hogy az mitől alakult ki, megállapítja a lehetséges tisztítási módok közül a megfelelőt és azt a leghatékonyabban alkalmazza a költséghatékonyság, a környezet védelme és az eredményesség érdekében.
A homlokzattisztítás és egyéb  kültéri elemek tisztítása a szennyeződésektől függően különböző módon valósítható meg:
- homlokzattisztítás nyitott szemcseszórással
- homlokzattisztítás zárt szemcseszórással
- szárazjeges homlokzattisztítás 
- Vegyszeres homlokzattisztítás
- homlokzattisztítás magasnyomású ipari géppel

Amennyiben ezeknek a felületeknek az egyszerű, házilag történő tisztítása biztonságos és könnyű, gyorsan elvégezhető lenne erre kifejlesztett gépek nélkül, nem lennénk kifejezetten szakosodva erre a takarítási műfajra is. Ezek a szennyeződések sajnos immunisak a gyökérkefére és a domestosra. 

A szakembereink garantáltan környezettudatosan, gyorsan és hatékonyan távolítják el a megnevezett felületekről az évtizedes szennyeződéseket is.

Keressenek minket elérhetőségeinken és kérjenek ajánlatot!
Mi oda megyünk be dolgozni, ahonnan más kifordul az  adott állapotok miatt. Élhetővé, lakhatóvá tesszük a lakást, házat, épületet.

Bízza ránk a kényes munkát!
Minden jog fenntartva - 2020 - gondatakaritas.hu 

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti az expressz-weboldalkeszites.hu 
Hívás