Ipari és lakossági takarítás országosan
Megbízhatóság - Precizitás - Szakértelem
e-mail: gondagy9181@gmail.com
Pár szóban rólunk, a munkánkról...
Cégünk lakossági és ipari takarítással foglalkozik Budapesten és vonzáskörzetében. Igény esetén vidéki munkákat is elvégzünk. Mindkét szegmens egyformán fontos számunkra, mindkét oldalról kapott megbízást ugyanolyan gondossággal és körültekintéssel kezelünk.
Vállalkozásunk nem csak a hagyományosnak mondható takarításra tér ki, hanem jelen vagyunk olyan helyeken is, ahol a munkálatok speciális képességeket, tapasztalatot, felszerelést és gondosságot igényelnek.
Ilyen munkák az elhunytak utáni takarítás, az állati tetemek utáni takarítás, az emberi-, állati ürülékek eltakarítása és a gyűjtögető életmódot folytató emberek otthonainak rendbetétele.
A szolgáltatásaink minden olyan takarítási szegmensre kiterjednek, melyek szóba jöhetnek egy épület, magánlakás, iroda vagy üzemi terület, helység esetén. Eltüntetünk minden olyan szennyeződést, amivel a hagyományos technikák esélytelenek. Ehhez mind a felszereltségünk, vegyszereink és szaktudásunk is megvan. Extrém körülmények között sem rettenünk meg a munkától. Az elmúlt évek során több száz, normál emberi körülmények között élő emberek számára elképzelhetetlen helyeken fordultunk már meg, tehát bizton vállaljuk és állítjuk, minket a legextrémebb takarítási feladattal is megbízhat!
Részletesebb tájékoztatásért kattintsanak a megfelelő gombra és olvassák el főbb szakterületeink leírását, vagy érdeklődjenek telefonos vagy e-mailes elérhetőségeinken.
Mi oda megyünk be dolgozni, ahonnan más kifordul az  adott állapotok miatt. Élhetővé, lakhatóvá tesszük a lakást, házat, épületet.

Bízza ránk a kényes munkát!
Vélemények
Takács Zsolt
magánlakás
Rugalmas, fiatal csapat, nem ijednek meg a munkától még a nehéz körülmények között sem. Időre jöttek, határidőre fejezték be a munkát. Az elhanyagolt ház olyan steril lett, amilyennek elképzeltem, és azonnal költözhetővé vált egy tisztasági festés után.
Ha magam csinálom, biztosan nem ilyen precíz a fertőtlenítés és nem ilyen gyors a munka.
Fehér Annamária 
irodaépület
Évek óta magára hagyott, nem takarított irodaépületet vettünk meg, mely kapcsán az első feladatunk a bérbeadhatóság miatt a szobák és a folyosók rendbetétele volt. Szinte burjánzott a por, a kosz, a szemét, ami a hosszú idő alatt felhalmozódott. Gonda úr és csapata 2 hét alatt "gyógyszertárrá" varázsolta az épületet, nem hittem a szememnek! Mindenkinek bátran ajánlom őket!

Minden jog fenntartva - 2020 - gondatakaritas.hu 

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti az expressz-weboldalkeszites.hu 
Hívás