Extrém takarítás országosan
Megbízhatóság - Precizitás - Szakértelem
e-mail: gondagy9181@gmail.com
Pár szóban rólunk, a munkánkról...
Cégünk lakossági és ipari takarítással foglalkozik Budapesten és vonzáskörzetében. Igény esetén vidéki munkákat is elvégzünk. Mindkét szegmens egyformán fontos számunkra, mindkét oldalról kapott megbízást ugyanolyan gondossággal és körültekintéssel kezelünk.
Vállalkozásunk nem csak a hagyományosnak mondható takarításra tér ki, hanem jelen vagyunk olyan helyeken is, ahol a munkálatok speciális képességeket, tapasztalatot, felszerelést és gondosságot igényelnek.
Ilyen munkák az elhunytak utáni takarítás, az állati tetemek utáni takarítás, az emberi-, állati ürülékek eltakarítása és a gyűjtögető életmódot folytató emberek otthonainak rendbetétele.
A szolgáltatásaink minden olyan takarítási szegmensre kiterjednek, melyek szóba jöhetnek egy épület, magánlakás, iroda vagy üzemi terület, helység esetén. Eltüntetünk minden olyan szennyeződést, amivel a hagyományos technikák esélytelenek. Ehhez mind a felszereltségünk, vegyszereink és szaktudásunk is megvan. Extrém körülmények között sem rettenünk meg a munkától. Az elmúlt évek során több száz, normál emberi körülmények között élő emberek számára elképzelhetetlen helyeken fordultunk már meg, tehát bizton vállaljuk és állítjuk, minket a legextrémebb takarítási feladattal is megbízhat!
Részletesebb tájékoztatásért kattintsanak a megfelelő gombra és olvassák el főbb szakterületeink leírását, vagy érdeklődjenek telefonos vagy e-mailes elérhetőségeinken.
Minden jog fenntartva - 2020 - gondatakaritas.hu 

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti az expressz-weboldalkeszites.hu 
Hívás