Extrém takarítás országosan
Megbízhatóság - Precizitás - Szakértelem
e-mail: gondagy9181@gmail.com

Ózonos fertőtlenítés, ózonos szagtalanítás

Az ózongenerátoros tisztítás csodákra képes! Nem csak fertőtlenítési célokat szolgál, hanem a legáthatóbb szagokat is képes eltüntetni azokból a helységekből, ahol rothadó étel, italmaradékok voltak, ahol elhunytak voltak, ahol emberi és állati ürülék volt fellelhető. Megszünteti a dohányzás okozta szagokat a régi bútorok, tapéták, falak által kibocsátott átható áporodott levegőt. Az ózongenerátoros kezelés minden olyan esetben alkalmazható, amikor fertőtlenítési vagy szagtalanítási feladatok előtt állunk.

Az ózongenerátoros fertőtlenítés, szagtalanítás

Vegyük sorra, milyen hatékonysága van az ózonos kezelésnek és milyen helyeken alkalmazható.
- A fentebb említett legintenzívebb szagok ellen is eredményes.
- Elhunytak utáni fertőtlenítés, szagtalanítás során.
- Nagy mennyiségű házon belüli kisállat vagy emberi ürülék után maradt fertőtlenítés és szagtalanítás esetén.
- Hatékony a fertőtlenítő hatása révén a vírusokkal, baktériumokkal, penészgombákkal szemben.
- Extrém körülmények között is használható, már egy rövidebb kezelés is hathatós eredménnyel szolgál.
- Gyors, hatékony, megfizethető.

Sajnos sok embertársunk éli az életét egyedül, magányosan, mert a gyermekei távol vannak, vagy egyéb körülmények miatt nem tudják látogatni őket. Ezek az idős és gyakran beteg emberek számos alkalommal távoznak el közülünk úgy, hogy halálukat napokig nem veszi észre a környezete. Extrém esetekben az elhunyt teste olyan állapotban van, hogy elszállítása után szigorú szabályok szerinti fertőtlenítés után vehető használatba újra, vagy lesz értékesíthető az ingatlan.

De sajnos a még élő embertársaink is képesek embertelen körülmények között élni mentális betegségük miatti állapotokat előidézve. Legyen az extrém gyűjtögetés, vagy olyan állattartás, ami már meghaladja azt a normát, ami még magyarázható. Amikor több tucat macska él 30-40 négyzetméteren, elképzelhető az az állat és ürülékszag, ami belengi nem csak az épületet, lakást, hanem annak környezetét is. És sajnos itt még nem is beszéltünk az emberi ürülékek felhalmozásáról. Van, amikor a gazda által észre nem vett állati tetem is van a lakás valamely szegletében!

A megfelelő védőruházatban történő takarítás és teljeskörű fertőtlenítést követően azonban szembesülünk még valamivel, és azok a szagok. Fentebb említett példázatokat csak elképzelve is szinte érezzük az orrunkban az orrfacsaró és hányingerkeltő bűzt. Gondoljanak bele, milyen lehet ez a helyszínen! 

Ebben az esetben jön a csodafegyver, az ózongenerátor, ami a legmakacsabb és legáthatóbb szagokat is képes úgy eltüntetni, hogy nyoma sem marad. Emellett a baktériumok, vírusok, gombák elleni hatékonysága is igazolt. Ha tehát ilyen vagy ehhez hasonló problémája van, keressen minket az elhárítás érdekében.
Mi oda megyünk be dolgozni, ahonnan más kifordul az  adott állapotok miatt. Élhetővé, lakhatóvá tesszük a lakást, házat, épületet.

Bízza ránk a kényes munkát!
Minden jog fenntartva - 2020 - gondatakaritas.hu 

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti az expressz-weboldalkeszites.hu 
Hívás